E-læring

 

 

E-læring for Nødnett Helse er del 1 av din opplæring.  Oppmøtebaserte opplæring er del 2.  Du skal ha begge deler for å få godkjent Nødnettsopplæring for helse. 

Dagens E-læring er forenklet slik at alle får lik e-læring uavhengig om de skal ta kurs for radioterminal eller kurs for kontrollromsoperatører.

  • Når du har gjennomført nettkurset (del1) får du tilgang til å skrive ut ditt eget kursbevis som du skal ta med deg på den oppmøtebaserte delen av opplæringen. Dokumentasjon krever en unik bruker-ID.
  • På oppmøtebasert kurs (del2) vil du få endelig kursbevis av lokal instruktør.

 Tjenester som allerede bruker portalen til lokal opplæring med egen brukerkategori, kan etablere lokalt oppsett som også dokumenterer oppmøtedelen av kurset. Ta kontakt med Lars Didrik Flingtorp på NAKOS dersom du vil ha bistand til dette (952 51 080).

Kurset kan også benyttes som en sertifiseringsmodul. 

 

Vil også gjøre oppmerksom på følgende:

  • Dersom du har bruker på portalen fra tidligere benytter du denne.
  • Skal du opprette ny bruker, gjør du det slik: Logg inn med ID-Porten-legg inn mailadressen din-klikk "Søk"- velg "Opprettet helt ny bruker- følg instruksjonene videre.
  • Hvis du har en gammel bruker og ikke har tilgang til mailadresse på denne når du skal migrere til ID-Porten,- IKKE lag ny bruker. Kontakte Lars Didrik i NAKOS på 952 51 080 så får du hjelp med dette.

Velkommen til gjennomgang av funksjonalitet i løsning for reservetelefoni.

Meld deg på ved å klikke på knappen som best beskriver ditt arbeidsforhold.

Felles nettbasert forkurs for deg som skal delta på oppmøtebasert opplæring for håndterminal og/eller kontrollrom.

Område for deling av ressurser for gjennomføring av oppmøtebaserte kurs. Dette er et lukket område for godkjente nødnettinstruktører. Dersom du er instruktør og ikke har tilgang, kontakter du HDO ved å klikke her.