Nyhets- og infotavle

Påmelding til NAKOS-dagene har nå åpnet!

Påmelding til NAKOS-dagene har nå åpnet!

av Ingvild Tjelmeland -
Antall svar: 0

Vi gleder oss til akuttmedisinske fagsamlinger i Bergen i starten av juni, NAKOS-dagene, og håper du vil være med! Påmeldingen har startet – meld deg på her

Selve konferansen onsdag 5. og torsdag 6. juni vil fokusere på flere spennende temaer. Onsdag vil det være sesjoner om brannskader og hypotermi. Vi vil ta for oss førstehjelp ved brannskadebehandling, akuttbehandling utenfor sykehus samt behandling inne på sykehus. På hypotermisesjonen vil dere også få høre om snøskredstudier og mountain lab.

Torsdag står forgiftninger og overdoser på programmet, med perspektiver fra både primærhelsetjenesten og medisinsk nødmeldetjeneste. Konferansens siste sesjon vil handle om erfaringer med hjertestans i spesielle situasjoner, med kasuistikker fra primærhelse og spesifikt om barn. Mer detaljer om programmet finner du her

Den som ønsker kan også delta på konferansemiddag onsdag kveld – en hyggelig mulighet til å møte gamle kjente og stifte nye bekjentskaper.

I tillegg til konferansedagene arrangeres det mandag 3. og tirsdag 4. juni ulike fagmøter. Mandag 3. juni vil det være fagdag for medisinsk nødmeldetjeneste. Dagen vil dreie seg om temaene medisinsk indeks, forskning i nødmeldetjenesten, og kommunikasjon i stressede situasjoner. NAKOS-portalen vil arrangere fagdag for administratorer og kursutviklere.

Hjertestansregisteret har sin årlige registrarsamling tirsdag 4. juni, og tilbyr også opplæring av nye registrarer onsdag 5. juni.

Vi er sikre på at dette vil bli noen fantastiske dager for faglig påfyll, og håper å se så mange som mulig i Bergen i juni.