E-læring

 

 

E-læring for Nødnett Helse er del 1 av din opplæring.  Oppmøtebaserte opplæring er del 2.  Du skal ha begge deler for å få godkjent Nødnettsopplæring for helse.

 

For de av dere som tok e-læring i forbindelse med innføringsprosjektet i deres område, så er revidert e-læring noe endret.  Kursopplegget fra innføringsprosjektet ble stengt 16 mars 2018Dersom du trenger kursbevis fra tidligere gjennomførte kurs, finner du det gamle oppsettet ved å klikke her.

 

Dagens E-læring er forenklet slik at alle får lik e-læring uavhengig om de skal ta kurs for radioterminal eller kurs for kontrollromsoperatører.

  • Når du har gjennomført nettkurset (del1) får du tilgang til å skrive ut ditt eget kursbevis som du skal ta med deg på den oppmøtebaserte delen av opplæringen. Dokumentasjon krever en unik bruker-ID.
  • På oppmøtebasert kurs (del2) vil du få endelig kursbevis av lokal instruktør.

 

Tjenester som allerede bruker portalen til lokal opplæring med egen brukerkategori, kan etablere lokalt oppsett som også dokumenterer oppmøtedelen av kurset. Ta kontakt med Lars Didrik Flingtorp på NAKOS dersom du vil ha bistand til dette (952 51 080).
Kurset kan også benyttes som en sertifiseringsmodul. 

 

Vil også gjøre oppmerksom på følgende:

Det er ikke mulig å registrere flere brukere med samme mailadresse.  Alle læringsportaler krever unike identiteter grunnet personvern og sikkerhet. Som et eksempel vil det kunne bli sendt ut personlige beskjeder om karakterer og annet til den enkelte bruker.  Mailadresse må derfor være knyttet til enkeltindivid. 
Ikke lag ny bruker dersom du har glemt passordet ditt, men be om å få nytt passord.

Her finner du en video som forklarer deg hvordan du gjennomfører nettkurset

Velkommen til gjennomgang av funksjonalitet i løsning for reservetelefoni.

Meld deg på ved å klikke på knappen som best beskriver ditt arbeidsforhold.

Oppgradert kurs som åpner våren 2024

Felles nettbasert forkurs for deg som skal delta på oppmøtebasert opplæring for håndterminal og/eller kontrollrom.

Område for deling av ressurser for gjennomføring av oppmøtebaserte kurs. Dette er et lukket område for godkjente nødnettinstruktører. Dersom du er instruktør og ikke har tilgang, kontakter du HDO ved å klikke her.