BAMS er en studentforening ved det medisinske fakultet i Bergen som ble stiftet i 2012. Foreningen består av engasjerte studenter med mer og mindre erfaring innen akuttmedisin. Det kreves ingen erfaring eller forkunnskaper for å delta i foreningen.
Vårt hovedformål er å bevisstgjøre behovet for faglig kompetanse innenfor akuttmedisin, fremme interessen for faget, og bidra til den akuttmedisinske kompetansen hos medisinstudenter og andre helsefagstudenter. 

Både leger og studenter trenger kunnskap og ferdigheter innen akuttmedisin – som medisinsstudent vil de rundt deg forvente at nettopp DU kan trå til dersom noen blir akutt syk eller skadet!

Hei og velkommen som deltager på simuleringsøvelse med BAMS. Før øvelsen ønsker vi at alle deltakere går gjennom et kort, lite forberedende kurs for en rask oppfriskning i gangen i en undersøkelse og litt om hvordan vi ønsker at det skal være spillteknisk og teammessig.

Hei og gratulerer med deltagelse på BAMS sitt ultralydkurs i eFAST. Fordi deltagerne har ulik erfaringsbakgrunn ønsker vi at alle som skal på kurset går gjennom en liten forberedelsesmodul i forkant, slik at vi kan bruke mest mulig av tiden på kurset med proben i hånden.

Hei og velkommen til siste skanse før du kan ta i bruk akuttcallingen. Det er veldig lærerikt å få med seg en ekte traumeundersøkelse, og man skal ikke undervurdere hvor mye man kan lære gjennom observasjon.

Ordningen og selve callingen får vi låne som en gest fra KSK og Gjenopplivingsrådet. Derfor er det svært viktig at vi som bruker akuttcallingen viser at vi setter pris på at vi får ha dette tilbudet, gjennom å respektere de retningslinjer og regler som er satt.

Om du trenger en oppfriskning fra presentasjonen ligger PP med all info over, ellers er det bare å kjøre quiz.